Nieuws!!! - Reisverslag uit Ashland, Verenigde Staten van Simone Hermans - WaarBenJij.nu Nieuws!!! - Reisverslag uit Ashland, Verenigde Staten van Simone Hermans - WaarBenJij.nu

Nieuws!!!

Door: Simone

Blijf op de hoogte en volg Simone

19 September 2008 | Verenigde Staten, Ashland

Ofja,
echt nieuws is het waarschijnlijk al niet meer.. maar goed! Voor de gene die het nog niet hadden vernomen.. Ik heb een nieuw gezin hier, ik kende ze al voordat ik er introk.. want het is namelijk familie!!

Ik woon nu bij Emmily's neefje en nichtjes. Ik woon hier bij Becky, Rhett, Caleb(10 jaar), Bethany (6 jaar), Eden (4jaar) en Sadie (8maanden.. ze is zoo schattig!! allemaal trouwens:)We leven dus dus met 7 mensen in een erg groot huis. Het is 100 jaar oud maar ze hebben het helemaal gerenoveerd. Ik heb een mooie lila kamer nu.. ik zal proberen pics te maken en ze er op te zetten maar ik kan niet beloven dat ik dat snel doe..

De reden dat ik naar een andere familie ben gegaan is omdat ik soms tussen moeder en dochter in stond. Ik wil niet dat hun relatie met elkaar verslechterd door mijn komst en het voelde soms of dat ik een kant moest kiezen en dat is niet echt leuk voor hun en ook niet voor mij, dus.. Gelukkig zie ik ze wel nog steees al is Emmily nu al een week ziek..!! geen ruzie ofzo.. en ik vond het ook echt leuk daar, het zijn twee lieve mensen maar op dit moment is dit de beste oplossing!

Mijn adres is nu dus ook geweizigd.. en misschien is het handig dat ik het even op deze site vermeld.. zodat als iemand iets zou willen sturen het niet naar de school hoeft!! (bedankt voor de brief Anouk;)! Was wel grappig dat iemand hem tijdens lunch kwam bezorgen:P!

Bij deze:

9th Maple
Rhett and Becky Bouziden
905 S maple street.
P.O. Box 243
Ashland K.S 67831

phone number: 6206352563

What can I tell more..
Het gaat bet goed op school ik sta alleen maar A's en 2 B+ dat is enough so I don't worry about it. Maar we zijn wel echt de hele dag op school en soms ben ik dagen pas om 12 thuis van school vanwege de volleybal plays die we hebben..

Maar het is grappig:P en geloof het of niet maar ik ga serieus zondags 3 keer naar de kerk en woensdags naar een andere town naar een christelijke bijeenkomst:P! Ik doe meer mee omdat vrijwel iedereen het hier doet, het is best leuk hier de kerk ze zingen allemaal samen liedjes etc.. je kunt na de youth group wat speciaal voor jongere is dingen eten en meestal doen ze nog een game of iets. Dan heb je nog sundayschool in de kerk, daar ga ik naartoe omdat het handig is als je mee wil op de Ski-trip die ik ga doen.. heb nooit geskieet (of hoe schrijf je dat.. ) dus ik ben benieuwd. Als je met de Youth group gaat is het veel goedkoper, je kunt funraisers doen dat is zeg maar langs huizen gaan om dingen te verkopen en het geld dat je daar mee op haalt is voor je zelf en hoef je minder te betalen voor de ski-trip. Dus ik kan als ik alles bij elkaar krijg met de funraisers voor 90 dollar wat 60 euro is voor 4 dagen ofzo skieen, ergens waar het heel mooi is zeggen de mensen die er al zijn geweest.

Dus de tijd die ik vrij heb hangen we meestal ergens ofzo.. of we cruisen.. Waarschijnlijk gaan we deze maand nog naar Oklahoma-city! Joehoeee! Om the SHOPPEN!! Voor de rest is het nou zeker dat ik de Hawaii-trip ga doen, ik ga ook naar worlds of fun dat is zeg maar in Kansas city.. dus daar kunnen we ook shoppen, dat tripje duurt 2 dagen. Zoals ik al zei ga ik skieen en we gaan in december inkopen doen in Wichita voor Chrismass. Dat zijn de dingen die ik voorlopig ga doen.

We eten hier trouwens echt kort, ik weet niet of dat ik dat al zei in een vorig bericht, maar echt iedereen spaait hier in 10 minuten al het eten naar binnen en dan gaan ze in de hall zitten.. op de grond en wachten tot de bel ringt. Vind het nog steeds een beetje vaag.. !

Maar goed ik heb hier nog steeds een super tijd! Heb nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing! Ik hoop dat jullie ook allemaal een geweldig jaar hebben en ik vind het leuk dat jullie allemaal op deze site lezen! En reageren:)

Iedereen bedankt voor de kaarten! Oma en Piet bedankt voor de foto's, echt leuk! Gaat alles 'wel' goed met dit veulentje?!

talk to you soon!
take care
xoxo Simone

• 19 September 2008 - 05:55

Sharley:

Ohh Simone, dit klinkt allemaal zo vet! Ik vind t echt leuk dat je het zo naar je zin hebt daar en dat we allemaal kunnen lezen wat je meemaakt. Nog heel veel plezier! XXX

• 19 September 2008 - 06:08

Anouk Bos:

Leuk Simoon dat je er weer een bericht hebt opgezet! Ik blijf je verhalen lezen! Have fun! Liefs, xx Anouk

• 19 September 2008 - 07:09

Rachel:

Echt super leuk om weer wat over je te lezen! Het klinkt echt super mooi allemaal! NOg heel veel plezier in Amerika!
    xx

• 19 September 2008 - 08:10

Anouk:

Heee heilig boontje!
    Wat leuk dat je die uitstapjes allemaal gaat doen!! :) en wat heb je goeie punten! Maar veel plezier en hopelijk spreek ik je snel weer!! :)

• 19 September 2008 - 08:42

Michèle:

Wat super leuk allemaal wat je nog gaat doen Simoontje ;) echt gaaaf!
    Have fun in the USA!
    Liefs, xjes michèle

• 19 September 2008 - 09:02

Roos:

hey simone!
    echt leuk dat je het daar nog steeds zo naar je zin hebt en wat ga je allemaal voor leuke dingen doen zeg! ik ben niet jaloer hoor:P
    have fun fun fun!
    xx

• 19 September 2008 - 09:03

Melina:

Simoontje !
    aah, jou verhalen klinken echt allemaal zo leuk he! Is wel echt een x iets anders dan in het "saaie" Limburg, allemaal die tripjes enzo :D! Nog heel veel plezier =) ik ben alweer benieuwd naar je volgende berichtje! Liefsx

• 19 September 2008 - 09:32

Ellen:

Hee simoon!
    Echt super leuk wat je nog allemaal gaat doen. en echt super dat je het zo naar je zin hebt!
    En bedankt voor je kaart. Mijn vader zo: je hebt post uit de USA ik gelijk van de trap renne:P haha kei lief de kaart.
    Nog veel heel veel fun.
    En ik blijf je verhaaltjes lezen!
    Liefs xxx Ellen

• 19 September 2008 - 09:34

Lisa:

Simone!
    Wat fijn dat je het ook leuk hebt bij je 'nieuwe' familie. En ook nog een lila kamer! :D hahaha
    Enjoy your trips die je gaat doen!

Dikke knuffel!
    Lisa

• 19 September 2008 - 09:36

Julia:

Haa kerkganger!
    Wat super vet dat je naar Hawai gaat! dat lijkt me echt zo geweldig... en skieen is ook heel erg leuk! en wanneer is het thanksgiving? ga je dan ook zo'n enorme kalkoen eten?
    xxxxx Juul

• 19 September 2008 - 09:54

Cleo:

Oooeee! 'T klinkt allemaal zo leuk hè! :D Héél veel fun met de trip naar Hawaï (ben niet jaloers hoor :P), 't skieën (heb ik ook nog nooit gedaan..!) en 't shoppen (altijd leuk)! :D
    Hoop weer snel iets van je te horen!
    xx Cleo

• 19 September 2008 - 09:55

Loes :

Hee simoon!
    Echt fijn dat je het daar zo goed naar je zin hebt!
    Het klinkt erg leuk wat je nog allemaal gaat doen, vooral dat je naar hawaii gaat!
    Geniet ervan!

Liefs, dikke kus!

• 19 September 2008 - 14:30

Marcel:

Ooh my gosh! 3 keer per dag in de Heer. Gelukkig doe je ook nog een hele hoop echt leuke dingen. Ze blijven boeien deze verhaaltjes. Blijf schrijven Simone.
    PS. nog bedankt voor de leuke verjaardagskaart!

Liefs en groetjes van Marcel, Brigitte en Evi

• 19 September 2008 - 15:49

Ryanne:

Wat leuk weer een berichtje :D Wanneer ben je ook alweer jarig? (Iedereen kaartjes sturen!!)

• 19 September 2008 - 20:07

Simone:

haha:P 12 november!jeee! jij in december right? Ik heb het opgeschreven dus er zal een kaart naar je toe komen!

• 20 September 2008 - 13:56

Elvire:

Hey!
    klinkt echt ontzettend leuk! :D
    Veel plezier met alle leuke dingen die gaan komen
    hier in Kentucky heb k t ook nog steeds naar mn zin.
    Vandaag is er een Miss. verkiezing op school van de regio! :)
    Ook in de middle of nowhere is er wat te beleven haha

Hou me op de hoogte Xx

• 20 September 2008 - 16:50

Ryanne:

Jaa, eind december! Tot mails xox

• 21 September 2008 - 15:39

Tessa Van Mil:

Hoi hoi,
    We zijn net terug van Disney en vinden wel 2 kaartjes van je in de bus, hartstikke tof zeg. Erg leuk om post vanuit de states te ontvangen. Het blijft onwijs gaaf om je verhalen te lezen, 'k wou stiekem eigenlijk ook wel dat ik zo'n groot avontuur kon meemaken ....
    Groetjes, Tessa

• 26 September 2008 - 19:59

Ellen:

hey simone!

ik vind het leuk dit allemaal te lezen. ik snap namelijk ook precies wat je allemaal bedoelt dat is echt wel grappig:P haha..
    en er staat zelfs een foto van mij op je site:D haha...vind ik wel vet grappig.ik zag het en dacht...hey verrek..dat ben ik :D

nou hoop dat je het er daar naar je zin hebt. en doe de groetjes aan rhett en Becky. ;) ze kennen me wel als het goed is.

xx ellen