Extra.
Door: Simone
Blijf op de hoogte en volg Simone
03 Januari 2009 | Verenigde Staten, Ashland
Maar hier is een bijlage van foto's van Ashland, de ranch, een beetje Amerikaanse kerst etc..
have fun.
HAPPY NEWYEAR!!
x
03 Januari 2009 - 19:56
Julia:
Heej Simoon!
fijn om die foto's te zien! ik zie je daar al helemaal tussen de koeien staan, haha. Zag er ook wel gezellig uit daar met kerst! Maar wat ga jij vriendschappelijk met die hond om! ;)
xxx Juul -
03 Januari 2009 - 20:08
Simone:
Hee juul!!
Jaa.. maar het ergste is nog dat het best leuk is om tussen die koeien te zijn, out of the country het is heel mooi daar! En ik ben een beetje over mijn honden angst heen aant komen, ik ben er nog niet.. maar het gaat de goede kant op!!!;) -
03 Januari 2009 - 20:34
Mam:
Lieve Simone
Heel leuk die foto's , zo krijgen we een beeld van de omgeving en de sfeer in Amerika en bij je gastgezin.Jammer dat alle foto's een nummer hebben ipv een beetje uitleg. Dat is natuurlijk veel werk....
xxxxxxx mam -
04 Januari 2009 - 15:21
Cleo:
Hi Simone,
Het is best wel 'n beetje zoals ik me had voorgesteld! Met die koeien, die uitgestrekte vlaktes, de manier waarop ze kerstmis vieren etc.! ;) Leuk hoor! :D En fijn dat je nu ('n beetje) over je hondenangst heen bent! ;)
xx Cleo -
04 Januari 2009 - 15:35
Roos:
leuke foto's Simone!
het lijkt echt op het land van cowboy billie boem:P
en je staat er trouwes heel mooi op met die hond:)
liefs
04 Januari 2009 - 15:44
Geke:
Haa!!
zeker leuke foto's en de mooiste foto vind ik jou met de hond :P
het ziet er daar mooi uit zeg.
en wat gezellig die kadoos zo onder de boom !!
kuss veel plezier !!! -
04 Januari 2009 - 18:36
Anouk:
Heee!! Wat een leuke foto's allemaal! maar ziet er wel een beetje verlaten uit :P haha en goed dat je nu bijna over je hondenangst heen bent!!:D (ik nog niet :P)
xxxx -
06 Januari 2009 - 18:40
Daniel:
Hey Simone,
Leuke foto's! Mooie uitgestrekte landschappen; kun je volgens mij zo Winnetou tegenkomen! Heeft iedereen daar ook een wapenvergunning?
Ben benieuwd naar je verhaal. Veel plezier.
Groetjes.