Hawaii, family en...
Door: Simone
Blijf op de hoogte en volg Simone
02 Februari 2009 | Verenigde Staten, Ashland
HAWAII was met een woord SUPERDUPER!!
Eigenlijk moet je gewoon meer dan een woord gebruiken want het was echt zooooo mooi, prachtige stranden, het weer was elke dag zon!
De leukste mall's en shopping straten, allemaal mensen die op straat muziek maakte 's avonds. Een super groep, die zich ontzettend goed mixte. Niemand die claimde ofzo.
Hawaii is relaxed en dat is wat iedereen deed.
Take it easy en chill.. super!
De foto's zullen vervolgen.
Maar goed wat deden we daar dan allemaal, we kwamen er savonds vrij laat aan dus de eerste dag verkende we vooral de slaapplaats en gingen naar bed. Maar Zondag de eerste echte dag dat we iets konden gaan doen, gingen we naar een local beach. Die waren beter dan de toeristische standen lieten we ons vertellen. En daar aangekomen konden we dat wel begrijpen, het was echt super mooi en omdat veel mensen dus naar de toeristische plekken gaan waren er vooral wat mensen die er wonen en voor de rest was het vrij rustig. Die dag gingen we ook naar de flee market. Dat is zeg maar een terrein waar iedereen z'n kraampjes uit stalt. Ze verkopen daar natuurlijk allemaal typisch hawaiiaanse dingen en het is een kunstje om te proberen overal zo goedkoop mogelijk onderuit te komen.
Omdat ze ons vertelde dat we hier waarschijnlijk alles zo goedkoop mogelijk konden kopen kochten we natuurlijk de eerste dag al veel te veel wat later niet zo handig uit pakte.
We zijn de rest van de week vooral veel naar het strand gegaan, allemaal verschillende stranden by the way, we zijn naar Pearl Harbor geweest, naar het poloneisian center. Ik weet niet echt hoe je het schrijft, maar het was erg leuk want er waren allemaal shows etc.. van hoe mensen op de verschillende eilanden leefden. Hun oude gebruiken etc.. we leerden bijvoorbeeld een typisch hawaiiaanse dans enz..
We gingen ook een dag snorkelen, dat was ook echt geweldig, ik zag een zeeschildpad! yea.. Verder kregen we ook vrije tijd om honolulu te verkennen, gingen we eten bij het hard rock cafe van honolulu. En hadden we gewoon de beste vakantie ever met een super leuke groep!!
De laatste dag waren we bijna te laat bij de auto's (of eigenlijk waren we gewoon te laat, niet door onze schuld zoals bij de romereis) en konden we dus niet eens meer afscheid van iedereen nemen. Waar iedereen natuurlijk echt van baalde. Want we zouden sommige mensen nooit meer zien. Al de andere mensen waren jaloersmakend natuurlijk afkomstig van California en Las Vegas, zij zouden dus niet terug gaan naar een plaats waar het net heeft gesneeuwd maar naar een warm weertje zoals LA.. too bad.
Ow voor ik het vergeet, het eten in Hawaii, het ontbijt was echt wouw, elke dag vers fruit, muffins, boterhammen als je dat wou, jus d'orange, cakejes etc.. masterlijk!
Maar goed wij gingen dus weer terug naar Kansas, Ashland en daar was het dus echt heel koud toen we aan kwamen. Eenmaal terug in Ashland om 10 uur savonds ofzo waren we allemaal uitgeput van de vlucht en niet in de mood om de volgende de dag weer naar school te gaan.
Maar de reality is hard, niks uitslapen en bijkomen. Gewoon naar school, werk inhalen en zo snel als possible weer in het oude ritme worden geperst.
Ik was nog geen dag thuis of kreeg al 100000 mails van allemaal hawaii trip mensen die heimwee naar hawaii hadden. En een hoop foto's op de computer hadden gezet. Daar ben ik op het moment niet echt in staat toe omdat ik momenteel niet echt op een vaste plaats verblijf.
Dat is namelijk een nieuw punt, ik ben weer van gezin veranderd, mijn nieuwe adres weet ik op dit moment nog niet. Dat zal ik er op zetten als ik het wel weet. Het staat wel al vast dat ik bij de familie Clawson ga wonen, ze hebben een meisje van mijn leeftijd. Ann ze is 17 jaar en echt een hele lieve meid. Ze heeft een broertje, Carl hij is 14 geloof ik. En ze hebben een oudere broer maar die woont niet meer in huis en studeert in Colorado geloof ik. Ze wonen 30 minuten out of the country. Dat betekend dus 30 van Ashland, ik ken de familie van het naar de kerk gaan, het zijn erg lieve mensen. Ik zal er waarschijnlijk volgende week woensdag terecht kunnen en dan hoop ik daar mijn laaste 4 maanden succesvol te kunnen wonen.
De reden van mijn vertrek bij de familie Bouziden is dat ik toen ik bij hen kwam wonen eigenlijk zomaar in de familie plofte. Omdat ik 'op dat moment' een nieuwe familie moest en zij mij op dat moment onderdak wouden geven voor de komende weken tot ik naar een andere familie zou gaan. Nou ik heb mijn eerste semester daar mooi afgerond, en de weken uit het begin zijn meer dan 4 maanden geworden.
Ik heb een hele leuke tijd gehad in hun gezin maar nu ga ik dus naar de Clawson's en ik zie er ook naar uit daar een leuke tijd te gaan krijgen.
Verder is het nieuwste nieuws nog dat ik uit kan gaan kijken naar mijn ski tripje, en dat ik een week later een trip naar Chicago zal gaan maken. Verder hebben we dan nog graduation, prom (iel.. ) en dan ben ik al weer bijna thuis!
Ik kan nu even niks bedenken, wat ik nog meer kan vertellen. Maar ik hoop binnenkort maar daar wil nog mee wachten tot ik bij mijn nieuwe gezin ben de foto's op de computer te kunnen zetten. En als me nog iets te binnen schiet of als er nog vragen zijn, zal ik die op dat berichtje wel beantwoorden.
Ik wil verder even de examenkandidaten heel veel succes alvast wensen. Het duurt nog wel een paar maanden maar ik weet zeker dat jullie het kunnen. Anouk, Cleo, Roos, Julia, Susan (van Socks) allemaal super veel succes! Andere mensen die ergens examen in doen ook veel succes!
Michele succes gewenst met het kiezen van een nieuwe studie. Ik ben al te laat met het succes wensen van de profielwerkstuk presentaties want die zijn al allemaal geweest en ik hoorde dat ze wel goed ging dus dat is top!
Ik hoop dat jullie allemaal een super Carnaval gaan hebben en ik vind het natuurlijk altijd leuk om te horen hoe alles verloopt in horst etc.. !
Spreek jullie allemaal snel weer.
xx Simone
01 Februari 2009 - 08:39
Daphne:
Hee Simone!
Wow, zo te horen was Hawaii echt supercool! Jij bent niet de enige die het koud heeft gehad =P Het is hier ook superkoud! En het heeft zelfs gesneeuwd xD Ben super benieuwd naar de foto's =D!
xoxo YourSister-and-off-course-your-dear-dear-dear-family -
01 Februari 2009 - 09:31
Rachel:
Oew Hawai! Echt super leuk dat je daar heen bent geweest! Ben benieuwd naar de foto's!
Ik hooop dat je het naar je zin hebt bij je nieuwe gastgezin!
Have fun!
xx Rachel -
01 Februari 2009 - 10:34
Anouk En Cleo:
Zo te horen was Hawaii echt superduper! Maar dat hadden we ook niet anders verwacht hoor! ;) We hopen dat je nieuwe gezin je goed zal bevallen! :)
Talk to you soon!
xoxo Gossipgirl -
01 Februari 2009 - 10:42
Loes :
Wauw, Hawaii klinkt echt geweldig! Wat vet dat je een zeeschildpad hebt gezien tijdens het snorkelen!
Spannend dat je alweer naar een nieuw gezin gaat. Ik hoop dat je het daar goed naar je zin hebt!
Ben erg benieuwd naar de foto's!
Geniet er nog van :)
Liefs, dikke kus Loes -
01 Februari 2009 - 11:35
Michèle:
Super leuk Simoooon! :D echt gaaaf wat je allemaal gaat doen! Enjoy!
En thanks voor je succes! :)
Geniet ervan!
Dikke zoen michèle -
01 Februari 2009 - 11:37
Roos:
fijn dat je het zo leuk hebt gehad in Hawaii
en ik hoop dat je het naar je zin gaat krijgen in your new hostfamily!
liefs! -
02 Februari 2009 - 13:32
Geke:
Haa!!!
Wat leuk dat je het zo naar je zin had in hawaii.
Dat is wel spannend zeg om weer naar een ander gezin te gaan. maar ik hoop dat je het daar ook naar je zin hebt.
veel plezier nog de komende 4 maanden.
kusss -
02 Februari 2009 - 16:59
Lisa:
Super dat Hawaii leuk was, maar ik had ook niet anders verwacht! ;) Ik ben vreselijk jaloers op je reis.. hahaha.
Veel plezier bij je nieuwe 'familie'! -
03 Februari 2009 - 16:06
Ellen:
Hee Simone,
Hawaii klinkt echt super cool!! Een troost, hier is het ook echt super koud;) Wel jammer dat je weer moet gaan verhuizen, maar zo maak je weer nieuwe dingen mee!!
Ik ben echt benieuwd naar de foto's!!
Ik kijk uit naar alle nieuwe avonturen in je volgende verhaal!!
Have fun!!
Liefs, xx Ellen -
05 Februari 2009 - 10:32
Rtruus:
hoi, simone hoe is .
met mij gaat het goed,
ik zit op mij kamer.
en ik dacht ik ga simone
een bericht terug sruren
wand dat vind ze wel
leuk. ik zit niet altijd
acher de computer.
want ik ben geen computer
fraek.ik zit afentoe
achter dus, daarom,
duurt altiijd langer van
mij,nou, sim, ik ben
eigenlijk geen prater,
ofwel, ik weet niets weer
groetjes van truus.
07 Februari 2009 - 22:31
Julia:
Heee Simoon! Sorry voor de late reactie maar ik kon eerst het bericht niet lezen! Heel veel plezier en succes bij de Clawsons en met skieën en in Colorado... jeetje, als je dat zo opnoemt ga je wel weer een vette tijd tegemoet!
xxxx Juul