Net aangekomen!
Door: Simone
Blijf op de hoogte en volg Simone
20 Juli 2008 | Verenigde Staten, Vermont
Net aangekomen en ongeveer 12 op het kamp kan ik terug kijken op een vermoeiende vlucht. Gisteren moesten we namelijk om 4 uur op staan, om om half 10 met het vliegtuig naar Parijs te kunnen vertrekken. Vervolgens moesten we 7 a 8 uur in het vliegtuig zitten van Parijs naar Boston! We reisden met een groep van 29 mensen. Wel jammer dat toen we in Boston kwamen de helft (15 mensen) al afscheid namen want zij gingen naar een ander kamp. Maar goed met 14 man moesten we 3 uur in de bus zitten om vervolgens in Nederlandse tijd om half 4 snachts aan te komen. Iedereen mocht vandaag uit rusten dus er is nog niet echt iets geweldigs waarover ik kan vertellen. De reis is dus goedverlopen maar was wel vermoeiend!
xx
20 Juli 2008 - 18:47
Loes :
Hee meid! Gelukkig dat je goed aangekomen bent :-)
Heel veel plezier! Geniet ervan!
Dikke kus -
20 Juli 2008 - 18:51
Ryanne:
Superleuk dat je dit bijhoudt. Kunnen we allemaal je avonturen in the big USA volgen. Veel plezier nog!! -
20 Juli 2008 - 19:32
Anne:
Heej!
Ooh Simone wat ga jij een vet groot avontuur tegemoet! :O
Ik vind t echt super van je! Ook zeker leuk dat we t op deze manier een beetje kunnen volgen. Heel veel plezier daar :)
Kusje <3 -
20 Juli 2008 - 19:59
Mam:
Hoi Simone,
Gelukkig was die koffer toch goed afgesloten ,ik had het ergste scenario al weer in gedachten. Ik hoop dat je een leuke (Duitse)kamergenote hebt. Veel plezier....
groetjes Pap en Mam -
20 Juli 2008 - 20:38
Tessa:
Hey hey,
Leuk dat je ons zo op de hoogte houdt. Super!
Veel plezier daar.
Groetjes, Tessa & Pascal -
21 Juli 2008 - 09:36
Debbie:
Hee Simone!
Fijn dat je goed bent aangekomen! Super veel plezier daar! En je site wordt strikt in de gaten gehouden ;)
XX -
21 Juli 2008 - 09:46
Daphne- Little Sis:
Hee Sim1!
Je hebt van mij al een lange mail ontvangen xD Maar ik bedacht me net dat je wel veel foto's moet maken daar van hoe het er daar uitziet en die duitse kamergenote van jou enzo. En dan kun je die hier op de site zetten :D! xxDaphne -
21 Juli 2008 - 10:00
Lisa:
Super dat je goed aangekomen bent! Heb je al stiekem gesnoept van mijn lekkere tucs? hahaha -
21 Juli 2008 - 11:21
Cleo:
Fijn dat de reis goed is verlopen! :) 'T is echt super dat je de site bijhoudt! Ben nou alweer benieuwd naar je komende verhaal! ;)
Nog heel veel plezier!
xx -
21 Juli 2008 - 13:44
Rachel:
Gelukkig dat je goed bent aangekomen!
Heel veel plezier in Amerika!
xx -
21 Juli 2008 - 15:04
Nicole:
Simone!
ik heb niet echt tijd gehad om afscheid te nemen en je heel veel plezier en succes te wensen daar aan zowat de andere kant van de wereld! (ja, overdrijven is ook een kunst, haha!)
nou, bij deze:
heel veel plezier en succes daar in Amerika!
Ik zal je missen en ik zit nu alweer te wachten op een nieuw berichtje:)!
Liefs x -
25 Juli 2008 - 19:28
Anouk:
Heee! Wat fijn dat alles goed is gegaan! Ik ben ook benieuwd naar je verhalen over het camp!! :)
xxxx uit Italie! -
25 Juli 2008 - 21:42
Juul:
Heej Simoon!
Wat ontzettend knap van je dat je de stap gezet hebt! Ik kijk er naar uit al je big adventures op deze site te blijven volgen!
xxxxxx -
25 Juli 2008 - 22:27
Saskia:
Hee Simone
Fijn dat de reis zo goed verlopen is!
en veel plezier op het kamp.:D
xx
26 Juli 2008 - 19:36
Michelle:
Gelukkig dat de reis goed is gegaan en dat je goed bent aangekomen!:)
Héél veel plezier!!
Xx -
27 Juli 2008 - 12:05
Michele Met Streepje:
Hee Simoon! Gelukkig ben je goed aangekomen! Heel veel plezier§ Liefs michele met streepje (doet het hier niet in france) -
27 Juli 2008 - 18:50
Michellee:
Fijn dat de reis goed verlopen is, maar kan me idd wel voorstellen dat je daarna erg moe was, want je bent dan idd lang onderweg geweest.
Heel veel plezier nog en ik kijk er naar uit om je verhalen te lezen.
Xx -
01 Augustus 2008 - 21:03
Jennifer:
Heee Simone,
Ik zit nu naast jou!:)
Ik vond kamp echt gezellig & ik ga het zeker missen hier & jou ook hoor!:)
Ik wens jou heel veel plezier dit jaar!
Ik heb nu ook al zin in de reunie! :)
xx Jennifer -
03 Augustus 2008 - 11:51
Nelke Sommerdijk:
hee Simone, we zitten nu een beetje dichter bij elkaar... jij in het noorden en ik in het zuiden van Amerika. Ook Daniel is nu hier, jammer genoeg gaat ie morgen alweer terug. De tijd vliegt om.
Heb je het goed naar je zin en mooi weer....speel je nog steeds klarinet en ga je daar misschien ook muziek maken, in een bandje of zo....lijkt me hardstikke leuk. Heel veel plezier daar en mail maar eens een keer als je tijd hebt.
Liefs, Nelke