Kamp!! - Reisverslag uit Ashland, Verenigde Staten van Simone Hermans - WaarBenJij.nu Kamp!! - Reisverslag uit Ashland, Verenigde Staten van Simone Hermans - WaarBenJij.nu

Kamp!!

Door: Simone

Blijf op de hoogte en volg Simone

07 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Ashland

Eindelijk is ie er dan, mijn derde bericht! Wow ik heb dit echt lang uitgesteld omdat ik de hele tijd niet wist waar ik moest beginnen!

Maar goed het kamp was dus echt GREAT!! ik had het nooit willen missen. We kwamen 's avonds laat aan (in Vermont, want daar lag de leger universiteitscampus) en hadden er al een hele reis op zitten maar ik moest nog even wakker blijven want 2 uur later zou mijn roommate arriveren en ik wou haar natuurlijk wel even ontmoeten! Ze was ofcourse van Germany aangezien de helft van de 450 campgangers van Duitsland kwam en je dus meer Duits dan Engels hoorde, maar goed. Ze was 16 jaar, heette Lara, ging naar Arkansas en was opzich wel okay. Alleen een beetje een kakker, ze had namelijk 5 verschillende jassen en hakkenschoenen mee, 5 lagen foundation op, liep ook in de regen alleen maar in mini-shorts etc.. En ze dacht dat ik haar helemaal niet kon verstaan in het Duits haha, al haar geheimen heb ik dus af kunnen luisteren:P nee dat viel wel mee!

Okeee, genoeg over Laraaaa... Wat deden we daar zo allemaal?
We zijn een dagje naar Boston geweest, wat daar heel dicht bij lag, maar 3 uur rijden. (dat is hier echt geen afstand) Dat was erg leuk we hebben er leuk gewinkeld, we zijn een dagje naar een soort meer/strand achtig iets geweest. Die dag was het als een van de weinige in Vermont echt lekker weer! Daar hebben we toen geroeid, wow wat heb ik een roeitalent zeg;)! We zijn naar een echte baseball game geweest van de Lake Monsters(A), de sfeer was heel leuk maar het spel zelf vond ik saai! De leraren zeiden ook dat het zelden zo sloom ging dus we hadden een beetje pech met de wedstrijd, dat was wel jammer want die duurde 4 uur lang;P! Voor de rest zijn we vooral veel op de university campus geweest, overdag naar school, waar we echt zoveeeeel leerden(A) haha.. en na school konden we activiteiten gaan doen. Ik heb gefitnisht (of hoe je dat ook schrijft), gewichtheffen is echt een van mijn specialiteiten geloof ik. Ook ben ik een paar keer naar arts en crafts gegaan! Dat is een soort creatieve klas, een keer had ik iets geschilderd en de begleidster daar vond het zo geweldig dat ze vroeg of ze het mocht houden en ze er foto's van ging knippen:P! Ik ben een paar keer gaan volleyballen, ik heb yoga gedaan dat was helaas niet zo'n succes, het deed gewoon pijn. We zijn ook verschillende keren naar Ice Hockey wezen kijken, dat lag namelijk op de Universiteitscampus. Ze waren het Elite team, de beste van Amerika! Helaas waren deze lieve schattige jongetjes nog maar rond de 10-11 jaar. Ze konden de puck echt hard beuken! Kwam ie vet hard op je af, maar werd ie gelukkig door het glas dat ervoor zat terug gekaatst! Ze waren heel blij dat er mensen kwamen kijken dus als bedankje speelden ze een puck over het glas die we mochten houden! Jeeee:) Er waren ook nog verschillende dansavonden, op z'n Amerikaans! Ze duurde tot maar liefs 10.30 pm woehoeee:P de muziek was oud en ofcourse non-alcohol maar dat is niet erg! Ook naar de mal gaan was een uitstapje, waar ze een mega Wal Mart hadden. Ze verkopen daar echt alles, ik moest een wekker hebben dus het was echt hilarisch om te vragen waar die lagen, aangezien we het woord niet wisten en 'm na gingen doen:P Waardoor we ook nog eens een compliment kregen over ons accent! Hier is de mascara trouwens echt uber cheap:>:>

Op het eind van het camp ging de klas die won naar 'de' Ben en Jerry's fabriek! Je kreeg namelijk punten als je Engels sprak en de leraren of de Returnees (de campgangers van een jaar eerder die er werkten) dat hoorden, op die manier kreeg je ook punten aftrek. Wij zijn ofcourse niet gewonnen en ook met Volleybal waar je hetzelfde mee kon winnen lagen we er de eerste ronde al uit! Elvire's klas een campfriend from the Netherlands (with love) won het beide!
Ow dit was ik bijna vergeten.. een van de laatste avonden was er een hypnose show, dat was echt ge-wel-dig! Een jongen ging op een begeven moment een vrouw die ging bevallen na doen, haha!

Verder was het kamp eten wel te doen, heb vooral ontzettend veel appeltjes en banaantje gegeten, maar 5 per dag ofzo;P!
De laatste avond was de knaller! Onze laatste avond samen, voor de Reunie, waar we een hypnotiseur voor in gaan huren:) eerst was er weer een Amerikaanse dansavond, dit keer duurde het tot 11 uur poepoe! daarna moest namelijk iedereen naar buiten want daar was een verrassing, het was echt super! We konden 20 minuten kijken naar ontzettend mooi vuurwerk! Speciaal voor ons:>! After that moest iedereen naar de icehockeybaan waar geen ice maar lag:P, om daar te verzamelen en afscheid te nemen.. Ik moest ofcourse meteen met de eerste bus mee, die van 12 uur! Het afscheid nemen was niet leuk, omdat je sommige waarschijnlijk nooit meer terug zult zien! In de bus voelde het ook een beetje raar.. maar ik sliep gelukkig al snel want we hadden nog een hele reis voor de boeg!
Hopelijk kunnen jullie de volgende keer al de foto's van mijn eigen camera bezichtigen! Ik heb een album gemaakt met andere foto's van het kamp de link is:
Deze foto's zijn gemaakt met Elvire's camera, mijn komen zoals ik al zei hopelijk fasssstttt! Maar dat is voor later, dit bericht is al weer veel te lang en daar houd ik niet zo van.

Duss..
Bye Bye!
Talk to you soon!
Simone from Holland with Love!

• 07 Augustus 2008 - 18:50

Anouk:

haaa with love!
    Wat leuk om die verhalen van het kamp te lezen! klinkt echt super leuk! Ik ben echt benieuwd hoe het bij je gastgezin is!! :)

• 07 Augustus 2008 - 19:02

Cleo:

Hi Simone! Super leuk bericht(je)! :P Ik weet niet of je 't altijd doet, maar je gebruikt al 'n hoop Engelse woorden! ;) Haha! Nog heel veel plezier! :D

• 07 Augustus 2008 - 19:51

Michèle:

Super leuk Simoon! Ik hoop dat het ook heel leuk is bij je gastgezin!Veel plezier nog &hopelijk spreek ik je snel!
    Liefs Michèle

• 07 Augustus 2008 - 20:08

Rachel:

Het klinkt echt allemaal super leuk!:D
    Ben super benieuwd hoe het bij je gastgezin is!
    Spreek je snel een keer!
    Veel plezier!

• 07 Augustus 2008 - 20:15

Saskia:

Haha grappig bericht:P
    Het klinkt allemaal zo vet zeg:) echt fijn dat het zo leuk is:D

• 07 Augustus 2008 - 20:16

Loes :

Hee simoontje! Leuk om weer iets van jou te horen :) gelukkig dat het kamp zo leuk was! Het klinkt echt leuk wat je daar allemaal hebt gedaan.
    Trouwens bedankt voor je verjaardagskaartje! Echt lief!
    Ik kijk al uit naar je volgende berichtje!
    Liefs, kus loes

• 07 Augustus 2008 - 20:33

Melina:

Simonee !
    echt super leuk die verhalen die je hier allemaal op schrijft, lijkt het toch nog of je een béétje dichtbij bent! Het klinkt allemaal echt heel gezellig.. maar dat zal het ook vast wel zijn :D
    Ik hoop dat ik snel meer van je hoor =)
    kusxx.

• 07 Augustus 2008 - 20:45

Ryanne:

Wat leuk een nieuw berichtje van Simone uit Amerikaaa. Zo te zien vermaak je je prima daar! Take care :)

• 08 Augustus 2008 - 07:36

Sharley:

Het klinkt allemaal zo leuk hea Simone! Nog heel veel plezier daar! XXX

• 08 Augustus 2008 - 09:50

Michelle :

Simone!!:D
    Super gaaf!! Echt leuk om te lezen wat je daar allemaal meemaakt!:D
    Nog héél veel plezier!!
    Xx

• 08 Augustus 2008 - 12:16

Moeder Van Loes:

Ha Simone,
    toevallig liep ik tegen je site aan. Lijkt me geweldig wat je daar allemaal meemaakt. Grappig die Duitse, die dacht dat je geen Duits verstond,kan je nagaan wat die Duitsers nou eigenlijk van ons Limburgers weten.
    Ik zal zeker nog een keer lezen en horen hoe het met je gaat. Heel veel plezier Simone en hou ons op de hoogte.

Marly

• 08 Augustus 2008 - 12:30

Roos:

haaaaj simoen!
    echt heel leuk dat je het zo naar je zin hebt, ook in je gastfamilie!
    we spreken ons snel weer!! xx

• 08 Augustus 2008 - 13:29

Geke :

Haa !!

eindelijk een plaatje in het internet cafe in italie !!
    zzo te lezen heb je het wel naar zin !!
    ik vind het excht leuk om al die verhjalen te horen !
    als je aan bent gekomen bij het gezin wil ik wel meer weten over DE HOND :P haha
    veel plezier !!!

xx geke uit italie

• 08 Augustus 2008 - 15:03

Lena:

He toppertje! Fijn dat je t zo naar je zin hebt! Maak er een top tijd van en geniet! Dikke kus

• 08 Augustus 2008 - 21:28

Mam Pap Sjors En Dap:

Haa Simone!!!
    Natuurlijk zijn wij al op de hoogte van alles maar jammer dat je niet in die groep zat die alles won, hallo Ben@Jerry´s!!! jammmmmm... maar meedoen is belangrijker dan winnen (een van papa´s filosofische opmerkingen) De foto´s zien er heeeel gezellig uit!
    groetjes,
    zie bovenstaand

• 10 Augustus 2008 - 11:35

Lisa:

HI Simone!
    Echt leuk wat jullie allemaal ondernemen zeg. En de foto's zijn ook super! Ziet er erg gezellig uit daar allemaal. Goed dat je het naar je zin hebt en op naar je familie ;)
    Liefs

• 10 Augustus 2008 - 14:57

Julia:

Heej Simoon! wat vet, die foto's zijn ook echt heel leuk, volgens mij heb je het echt naar je zin daar!
    liefs!

• 11 Augustus 2008 - 15:17

Marcel:

Hi Simone, far-out om jouw avonturen op deze manier te kunnen volgen! Groetjes van Marcel, Brigitte en Evi

• 11 Augustus 2008 - 19:05

Cleo:

Hi Simone!
    Super leuke foto's zeg! Zo te zien heb je 't wel naar je zin! ;)

• 14 Augustus 2008 - 01:49

Jennifer:

Hee Simone,
    Jaa ik was ook echt heel erg moe na aankomst. Gelukkig gingen wij niet veel meer doen toen.
    Mijn gastgezin is heel erg leuk en gezellig. kan het goed met hun vinden.
    Leuke foto's heb je in je fotoboek:)haha naja die van elvire:P
    Heel veel plezier, maar dat zal vast wel lukken;)
    xx Jennifer

• 15 Augustus 2008 - 12:29

Susan:

Haa Simone! Echt vet dat je het daar zo naar je zin hebt:) Het klinkt echt allemaal cool wat je daar doet:P Leuke foto's ook:P
    Kussss

• 16 Augustus 2008 - 11:21

Leo Cleven:

Fijn om te lezen dat je het goed naar de zin hebt. De foto's geven mij o.a. de indruk dat er meer meisjes dan jongens zijn!
    Dat je nog veel leuke momenten mag beleven.